Locatie-bewuste services

De juiste leden met de juiste lading komen samen op het juiste moment.

Wij maken gebruik van real-time locatiegegevens van duizenden voertuigen per seconde, aangevuld met de voorkeuren en vervoersmogelijkheden van de leden. Zo brengen wij op een slimme manier zakelijke kansen en beschikbare capaciteit bij elkaar.

Om dit te kunnen doen hebben wij de unieke SCALE technologie ontwikkeld: ‘Smart Context and Location Engine’. Het systeem maakt gebruik van hypermoderne integratie van telematica en intelligente vervoerdersprofielen om het juiste werk en de juiste partner snel en eenvoudig samen te brengen.

Via onze API (Application Programming Interface – software waardoor verschillende programma’s met elkaar kunnen communiceren) zijn wij ook in staat ook om nieuwe ladingen te accepteren van de meeste externe TMS providers.

Wij werken onder andere met de volgende TMS providers:

Easytrans
Flowlogics

De waarde van zichtbaarheid

Data van honderdduizenden vervoerde ladingen laat duidelijk zien dat leden die gebruik maken van SCALE consistent meer werk krijgen (meer dan 40% meer dan het gemiddelde op de Exchange) en tegen betere kilometerprijzen (bijna 25% boven de gemiddelde tarieven). Vergelijkbaar rapporteren leden die vrachten plaatsen op de Exchange consistent hogere klanttevredenheid (meer dan 99.7% positief).

Onze leden kunnen er gerust op zijn dat de klus op een rendabele en goede manier wordt uitgevoerd dankzij smart alerts en live vracht tracking. Zo heeft u te allen tijde zicht op uw vracht of voertuig.

CX Euro heeft partnerschappen met verscheidene populaire telematica providers in de sector, zoals:

                   TomTom WEBFLEET Europetrack
                   Verizon Connect (Fleetmatics) GPS Buddy
                   RitAssist C-Track
                   ABAX Microlise
                   Navman Quartix
                   AMS Causeway
                   BusinessTrack Masternaut

Dit maakt het voor u gemakkelijk om al uw getrackte voertuigen in de Exchange te integreren.

U heeft geen aanvullende apparatuur nodig voor deze integratie. U hoeft enkel te specificeren welke bedrijfsvoertuigen u wilt integreren met CX Euro.

Bovendien behoudt u de controle over privacy instellingen van uw voertuigen doordat u de zichtbaarheid van uw voertuigen te allen tijde kunt in- of uitschakelen.

Wij hebben een groeiend netwerk van geïntegreerde tracking partners met meer dan een dozijn grote providers die al ondersteund worden in ons systeem. Mocht uw provider nog niet zijn geïntegreerd in ons systeem, dan gaan wij graag met hen in gesprek om dit te realiseren.

U kunt altijd gebruik maken van de optionele CX Euro app om het volledige potentieel van zichtbaarheid op de Exchange te benutten.

Wat is de volgende stap?

Neem contact met ons op voor een live demonstratie.

Wat zijn de kosten?

Als u reeds tracking heeft op uw voertuigen, dan blijft u de gebruikelijke kosten hiervoor betalen aan uw provider. Als u er over nadenkt om tracking in te voeren, bel dan even met onze klantenservice, omdat sommige telematica providers korting geven aan CX Euro leden (wij verkopen of raden echter geen producten van een specifieke aanbieder aan). Afhankelijk van het type abonnement dat u heeft kan er een kleine maandelijkse vergoeding per voertuig worden gevraagd, als u besluit te integreren met de Exchange.

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op +31 (0)20 820 8943. Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.